Dineren op het terras

Eten en drinken

Eten en drinken langs de dinkel?

Lunch

 Eten en drinken in het Twentse land….in onze lunchkaart proeft u Twente! Twente biedt heerlijke en eerlijke  streekproducten. Deze streekproducten verwerken wij zoveel mogelijk in onze lunch gerechten om u de unieke smaak van Twente te laten proeven! Op lente- en zomerdagen is het heerlijk verpozen op een van onze terrassen aan het water van de Dinkel met het geruis van de waterval op de achtergrond. In de winterdagen branden de openhaarden in ons restaurant met authentieke sfeer. Een uitgelezen plek om van uw (streek)lunch te genieten. Wij serveren de lunch vanaf 11:45 uur tot 16:30 uur Voor grotere groepen bieden wij speciale lunchmogelijkheden aan! Informeer naar de mogelijkheden; we helpen u graag!

LUNCHKAART BEKIJKEN

Graag houden we rekening met uw dieetwensen als u ons tijdig informeert (bij voorkeur bij uw reservering) over uw dieetwensen, dan maken wij een passend gerecht voor u klaar!

Onze leveranciers

Wij houden ervan om de locale producten in onze gerechten te verwerken. Daarmee proeft u een stukje Twente op z’n best! Wij werken samen met fruitboerderij “Old Bleank” uit Rossum, Buffelo Farm Twente uit Tilligte, Shiitake kwekerij Masselink Tilligte, Erve Elferman en Erfgoed Bossem. Elke dag worden de gerechten vers bereid; ons keukenteam spant zich telkens weer in om u te verrassen! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten met uw gezelschap!

Wel klook is, heurt één woord en begrip der twee – Wie slim is, hoort één woord en begrijpt er twee. Een goed verstaander heeft een half woord nodig.

proef de smaken van het platteland!

Diner

Onze dinerkaart laat uw smaakpapillen werken. De gerechten worden bereid uit de meest verse producten die het Twentse land te bieden heeft. Daarnaast worden de gerechten op de kaart aan elk seizoen aangepast. Heerlijke voorgerechten, huisgemaakte soepen, verrassende hoofdgerechten en kostelijke desserts: rekening houdend met vegetarische gerechten of diverse dieetwensen!

Ons sfeervolle en aangename restaurant is een uitgelezen plek om dat alles te beleven en te proeven. Bij al deze heerlijk gerechten kan natuurlijk een zorgvuldige wijnkaart niet ontbreken met wijnen uit Frankrijk, Italië, Duitsland en  Spanje. U kunt gebruik maken van onze diner mogelijkheden vanaf 17:00 uur.

Het is ook mogelijk om met grotere groepen bij restaurant de Watermolen Singraven te dineren. In overleg met u stellen we dan het menu samen, uiteraard op basis van uw specifieke wensen.

DINERKAART BEKIJKEN

Indien mogelijk zouden we graag bij de reservering al horen indien er dieetwensen zijn zodat wij hiermee rekening kunnen houden!

Onze leveranciers

Wij houden ervan om de lokale producten in onze gerechten te verwerken. Daarmee proeft u een stukje Twente op z’n best! Wij werken samen met fruitboerderij “Old Bleank”, Buffelfarm Twente, Shiitake kwekerij Tilligte, Erve Elferman, Erfgoed Bossem etc. Elke dag zullen de gerechten vers bereidt worden en zal ons keukenteam er alles aan doen om u te verrassen! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten met uw gezelschap!

Goa zit’n en nem de tied, veurdat de tied oe hef nöm’n – Ga zitten en neem de tijd, voordat de tijd jou heeft genomen oftewel: geniet van het leven!

Proef verschillende gerechtjes!

MEerdere Malen MEnu

Op dit moment serveren wij het Meerdere Malen Menu niet!
Hoe werkt het ook al weer?
Per gang kiest u maximaal 2 gerechtjes, het maximaal aantal gerechtjes is 16! En of u nu begint met een dessert en eindigt met een voorgerecht, het is helemaal aan u. Voor de kleintjes hebben we een heus ‘Meerdere Malen Mini Menu’.
In al onze gerechten werken wij met zo veel mogelijk verse, seizoensgebonden en biologische producten. Wel zo (h)eerlijk!
Vanaf 17:00 uur. Vrijdag en zaterdags is de laatste bestelronde om 22:00 uur. Kosten zijn 39,50 p.p 
Zondags is de laatste bestelronde om 21:00 uur.

MEERDERE MALEN MENU BEKIJKEN

Graag zouden wij bij de reservering al horen indien er dieetwensen zijn zodat wij hiermee rekening kunnen houden!

Onze leveranciers

Wij houden ervan om de locale producten in onze gerechten te verwerken. Daarmee proeft u een stukje Twente op z’n best! Wij werken samen met fruitboerderij “Old Bleank”, Buffelfarm Twente, Shiitake kwekerij Tilligte, Erve Elferman, Erfgoed Bossem etc. Elke dag zullen de gerechten vers bereidt worden en zal ons keukenteam er alles aan doen om u te verrassen! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten met uw gezelschap!

An hard loop’n he’j nich völ, ie mot op tied van hoes goan – Je loopt achter de feiten aan.

High tea met een twents tintje

High Tea

Bij restaurant de Watermolen Singraven kunt u in een een landelijke sfeer en in alle rust genieten van een high tea. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op één van onze prachtige terrassen langs de Dinkel. Maar als het weer dit niet toelaat, of tijdens de wintermaanden, kunt u gezellig plaatsnemen bij één van onze openhaarden.

De High tea met een Twents Tintje (vanaf 2 personen): Deze high tea bestaat uit een etagère vol hartige en zoete lekkernijen en een deel van de gerechtjes worden aangepast aan de tijd van het jaar. Deze High Tea serveren we voor  € 24,50 per persoon en is vanaf 12:00 uur mogelijk.

We verzoeken u vriendelijk om vanwege de voorbereidingen de high tea minimaal één dag vooraf te reserveren.

HIGH TEA BEKIJKEN

Graag houden we rekening met uw dieetstens. Als u ons tijdig informeert (bij voorkeur bij uw reservering) over uw. dieetwensen, dan maken wij een passende High Tea voor uw klaar!

Onze leveranciers

Wij houden ervan om de locale producten in onze gerechten te verwerken. Daarmee proeft u een stukje Twente op z’n best! Wij werken samen met diverse bedrijven zoals fruitboerderij “Old Bleank”, Buffelfarm Twente, Shiitake kwekerij Tilligte, Erve Elferman, Erfgoed Bossem etc. Elke dag zullen de gerechten vers bereidt worden en zal ons keukenteam er alles aan doen om u te verrassen! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten met uw gezelschap!

Ast nich geet zo ast möt, dan möt ma zo ast geet- Je moet het er maar naar maken.

 

informeel genieten met uw gezelschap!

Buffetten-Barbeque

Kom genieten van onze uitgebreide buffetten bij Restaurant De Watermolen Singraven. Onze chef-kok en zijn team hebben een selectie gemaakt van de beste (streek)gerechten uit onze keuken Van vers gebakken brood, salades, vlees, vis, vegetarische gerechten tot een uitgebreide selectie aan desserts. Voor elk wat wils; zowel voor de kinderen als volwassenen. Wij hebben ook speciale gerechten voor gasten met specifieke dieetwensen. Ervaar de prachtige omgeving van Landgoed Singraven terwijl u geniet van één van onze buffetten.

Mocht u liever gebruik maken van een uitgebreid (meergangen)buffet? Onze buffetten worden met verse ingrediënten bereid. Wilt u een buffet uit de regio? Dan kunt u denken aan natuurzuiver rundvlees van boerderij Elferman uit Denekamp of biologische groentes van de Witte Raaf van het landgoed Singraven. Tevens kunnen we de buffetten aanpassen aan de seizoenen: zoals aspergetijd of in de winter diverse stamppotten.

De buffetten kunnen ook worden aangepast aan uw persoonlijke wens.  Graag bespreken wij met u uw wensen en maken samen met u een passend voorstel voor een buffet. Een buffet is mogelijk vanaf 25 personen. Mocht u met minder personen zijn? Geen probleem, wij bieden verrassende alternatieven aan. 

Buffetten-barbeque bekijken